Mindennapjaink tele vannak apró, de gyakran bosszantó, máskor vicces mozzanatokkal. Különböző ügyeink intézése során nem egyszer érezhetünk magunkon mesemotívumokat. Egy-egy hivatali ügy elintézése szükségelteti a három napot, s az intézmény oly’ messze van tőlünk, mintha túl lenne az Óperencián.

[bővebben]

Ügyeket intézünk

Amikor értékeljük a meleget


Sajnos a mi kis 21. századunk világának egy része természetesnek veszi, hogy amikor hazaér, meleg szoba várja, mindig van meleg víz és teljesen természetes, hogy amikor fázunk, feljebb tekerjük a fűtést. Elfeledkezünk róla sokszor, hogy ma is élnek sokan, akiknek ez nem természetes, akik igenis fáznak télen és a világ számos pontján elképzelni sem tudják, mit jelent a termosztát… De nem erről szeretnék most írni, bár lehetne épp eleget. Inkább csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy gondoljunk arra, ami elvileg nem feltétlenül természetes.

Amikor ertekeljuk a meleget

Gépjárműkár Krisztus születésétől számítva az Úr 2013. évében

Előre szeretném bocsátani, hogy írásommal nem mocskolódni szeretnék, hanem erőt nyújtani mindazoknak, akiknek úgy hozta az Élet, hogy vétlen áldozatai egy balesetnek, és a biztosító nem kíván fizetni.

2018. február 21. Szerda
Eleonóra, Norina

Aktuális kérdés

Hogyan tetszik az oldalunk?
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
Összes szavazat:
Első szavazat:
Utolsó szavazat:
 
Powered by Sexy Polling
 

Életmód