Gyűjtünk

Divat vagy praktikum? Lényegében mindkettőt képviseli, csak hol erre, hol arra mozdul el a mérleg nyelve. – K. Andreával beszélgetünk kutyaruhákról, állati kiegészítőkről. (Mellesleg meg kell jegyeznem, hogy a fiatal nő, amikor nem masnikat tervez és készít kutyáknak, felelősségteljes szakmáját gyakorolja.)

Kutyaruha3

John G. Tullius a következőképpen foglalta össze az emberek csokoládé iránti affinitását: „Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik." Sokan egyetértenek azzal, hogy a csoki tökéletes ajándék szinte bárkinek, bármilyen alkalomra. Tökéletes ajándék a csoki. Legtökéletesebb pedig a személyre szóló csoki. – Flak Noémi csokoládé tervező ismertet meg minket a hazánkban még eléggé ritka csokoládé díszítés fortélyaival, és ehhez kapcsolódó tapasztalataival.

Csokolade1

Valamennyi ember szereti a szépet, a különlegeset, az értékeset és bizony a pénzt. S ha mindehhez társul kíváncsiság és szenvedély, akkor érméket kezd gyűjteni. Krajnyák Péter mutatja be érme- és bankjegygyűjteményét.

Ermek00

Távoli ismerősöktől hallottam egy hölgyről, aki bohócokat gyűjt. Embertelen utakon haladok, hogy találkozhassam vele, s gyűjteményével. Zötykölődés, szitkozódás, kátyúkerülgetés közben jó lenne kicsit szét is nézni, hiszen a gyönyörű Zemplén tövében haladok. Erre nincs idő, nem akarom elveszíteni az uralmamat az autóm felett, de ráhangolódásnak ez is jó, legalább a bohócok felvidíthatnak.

Bohocok0

2018. február 21. Szerda
Eleonóra, Norina

Aktuális kérdés

Hogyan tetszik az oldalunk?
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
Összes szavazat:
Első szavazat:
Utolsó szavazat:
 
Powered by Sexy Polling
 

Életmód